I gjithë stafi ynë i kualifikuar dëshiron t’ju trajtojë ju jo si nje pacient ,por si një partner i mirëinformuar për kujdesin shëndetësor, i cili njeh mirë te drejtat dhe përgjegjësitë e tij.

Tel: +355 4 2223906/2232021
E-mail: [email protected]
Tel: +355 4 22 73 294
E-mail: [email protected] 
Tel: + 355 4 2273296
Email: [email protected]
Tel: +355 42 273 290
E-mail: [email protected]

TE REJAT NGA FONDACIONI

No recent posts

SI TE PRENOTONI SHERBIME?

  • Poliambulanca
  • Farmacia
  • Qendra e Rehabilitimit Dhe Mjekesise Sportive
  • Qendra Spitalore Universitare
  • Qendra e Rehabilitimit
Lini nje takim!

PROMO VIDEO

 

PARTNERET TANE NDERKOMBETARE

LOGO-CONGREGAZIONE
gap-open-caring-hands-300x281