webmaster

About webmaster

This author has not yet filled in any details.
So far webmaster has created 40 blog entries.

Njoftim Për punësimin e një shoferi pranë Universitetit Katolik ZKM, selia e Elbasanit

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” kërkon të punësojë një shofer për selinë e Elbasanit. Kohëzgjatja e kontratës do të jetë një vit, me kalimin e një periudhe prove prej tre muajsh. Angazhimi i punës është 30 orë nëjavë, duke filluar brenda muajit dhjetor 2018.
Kandidatët e interesuar duhet të zotërojnë:

– njohje të mirë

Nëntor 26th, 2018|Njoftime per pune|0 Comments

AVVISO PER LA SELEZIONE DI UNA SPECIALISTA QUALIFICATO PER UFFICIO RELAZIONI PUBBLICHE & MARKETING

La Fondazione NSBC intende assumere una specialista qualificato come in oggetto. L’impegno lavorativo è full-time a partire da novembre 2018.

L’incarico prevede:

La programmazione e la realizzazione della promozione delle attività della Fondazione NSBC e le sue strutture
Organizzazione di vari eventi, tra cui conferenze, seminari, conferenze stampa, workshop e press tour, ecc.;
Pianificazione,

Tetor 19th, 2018|Njoftime per pune|0 Comments

Stomatologjia Estetike

Stomatologjia estetike restauruese duhet të ketë për qëllim ruajtjen maksimale të strukturës së dhëmbit, e cila aktualisht mundësohet nga përdorimi i teknologjive aderuese. Me restaurime indirekte, mjekët duhet të zgjedhin një material dhe teknikë që lejon trajtimin më konservator të mundshëm, duke përmbushur kërkesat estetike, anatomike  dhe biologjike të dhëmbëve.

Bazuar në fortësinë, jetëgjatësinë, natyrën

Korrik 3rd, 2018|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

KUR BASHKËPUNIMI NDËRDISIPLINOR LEJON REALIZIMIN E KIRURGJIVE TE AVANCUARA

Kur bashkëpunimi ndërdisiplinor lejon realizimin e kirurgjive të avancuara

Nëndarja e personelit akademik në departamente, ka për objektiv të garantojë standartet më të larta si në fushën didaktike ashtu dhe në atë kërkimore. Në fakultetin tonë, vihet re një vullnet i madh për rritjen dhe konsolidimin e ketij organizimi të ri akademik, dhe pse ne fazë

Qershor 26th, 2018|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Kursi Klinik i Teknikës Straight Wire

Fillon Kursi Klinik i Teknikës Straight Wire, qëllimi i të cili është rritja e aftësisë profesionale dhe azhornimi i njohurive i mjekëve stomatolog në fushën e Ortodoncisë.
Vecantia e këtij kursi lidhet me marrjen në përgjegjësi të trajtimit ortodontik të dy pacientëve, nën drejtimin e relatorëve dhe tutorëve të kursit, duke filluar me përpilimin e diagnozës,

Maj 7th, 2018|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Kursi Klinik I Teknikes Straight Wire

Prill 10th, 2018|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Open Day, Vizita Stomatologjike Falas Dhe Vizita Ortodontike Falas.

Keto vizita do te kryhen prane Klinikes Stomatologjike Universitare “Zoja e Keshillit te Mire” nga prof. Paola Cozza dhe stafi i saj, ne daten 27 Janar  nga ora 09:00-12:00, duke prenotuar ne nr e tel. 04 227 3294 ose ne adresen e emailit stomatologjia@fzkm.org.

Janar 15th, 2018|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Keshillit te Mire” vjen ne periudhen festive me oferten 15 % ulje

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Keshillit te Mire” vjen ne periudhen festive te dimrit me oferten 15 % ulje ne te gjitha sherbimet cilesore dhe te standarteve te larta, qe ajo i ofron pacienteve.Kjo do te jete vlefshme ne periudhen e Festave nga data 11 Dhjetor deri ne 4 Janar.

Nëntor 30th, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments