mario

About Armario Demaj

This author has not yet filled in any details.
So far Armario Demaj has created 12 blog entries.

Rëndësia e aktivitetit fizik.

Përhapja e shpejtë dhe efekti i COVID-19 mbi popullsinë ,  krijoi kushte të tilla që OBSH të shpallë gjendjen e pandemisë më 11 Mars 2020. Shumë vende të botës u detyruan të mbyllin kufijtë e tyre dhe të ndërmarrin rregulla të rrepta karantine si : izolimin, distancimin fizik dhe lëvizjet e kufizuara të qytetarëve për

5 Maj, 2020|Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekesise Sportive|Komentet te Rëndësia e aktivitetit fizik. Janë të Mbyllura

Avviso per la selezione di una segretaria didattica

    Tirana 22.04.2020
AVVISO
Per la selezione di una segretaria didattica
Presso l’Università Cattolica NSBC
La Fondazione NSBC intende assumere una segretaria didattica per l’Università Cattolica NSBC.

La durata del contratto sarà, previo superamento di un periodo di prova di tre mesi, di un anno rinnovabile per un impegno lavorativo full-time a partire dal 15 maggio 2020.

I candidati devono essere

22 Prill, 2020|Njoftime per pune|Komentet te Avviso per la selezione di una segretaria didattica Janë të Mbyllura

Këshilla online për pacientët

3 Prill, 2020|Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekesise Sportive|Komentet te Këshilla online për pacientët Janë të Mbyllura

Këshilla online për pacientët

3 Prill, 2020|Qendra e Stomatologjise|Komentet te Këshilla online për pacientët Janë të Mbyllura

Njoftim

Bazuar në Urdhrin Nr. 211 datë 01.04.2020, lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ju bëjmë me dije se në zbatim te këtij urdhri, klinika jonë do te qëndrojë e mbyllur deri në përfundim të gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

Urojmë më të mirën për ju dhe shprehim angazhimin për t’ju qëndruar pranë

2 Prill, 2020|Qendra e Stomatologjise|Komentet te Njoftim Janë të Mbyllura

Avviso per la selezione di una FARMACISTA

AVVISO
Per la selezione di una
FARMACISTA
La Farmacia “IDIAL” con la sede Rruga e Kavajes, Tirana, intende a assumere una Farmacista a tempo determinata

Profilo professionale della posizione

Le competenze di base richieste sono:
– capacità tecnico-professionali
– propensione a porsi al servizio del cliente
– predisposizione alla vendita di prodotti farmaceutici e non
– capacità di lavorare in gruppo spirito e d’iniziativa

Il

13 Shkurt, 2020|Njoftime per pune|0 Comments

Parandalimi i defekteve kongjenitale

7 Shkurt, 2020|Evente|0 Comments

Kirurgjia ditore

7 Shkurt, 2020|Evente|0 Comments

Kurs i kompletuar në ortodonci

7 Shkurt, 2020|Evente|0 Comments