Ne realizojme:

  1. Fibrogastroskopi et biopsy me anestezi locale ose gjenerale
  2. Fibrokolonaskopi et biopsy me anestezi locale ose gjenerale
  3. Sigmoidoskopi
  4. Rezeksion polipesh te rrektumit me elekrobisturi

Realizojme dhe te gjitha konsultat kirurgjikale.

Mjeket

Prof.Dr.Arvin Dibra
Prof.Dr.Arvin Dibra
  • E Hene-E Premte
  • Vetem me Prenotim
  • +355 4 22 23 906 / 22 32 021