Kardiologjia  pediatrike

Mjeku i specializuar kardiopediater vendos diagnozën dhe trajtimin e malformacioneve kongenitale kardiake, patologjive kardiake të fituara dhe ritmeve anormale të zemrës. Ky aktivitet synon të gjitha grupet e moshës pediatrike, duke filluar nga sëmundjet kardiovaskulare në fazën te sapolindur deri në adoleshencë.

Vizitat ambulatore kryhen për fëmijët dhe përfshijnë ekzekutimin e vizitës pediatrike të kardiologjisë, EKG standarde, ECG dinamike Holter dhe echocardiogram -colorDoppler.

Mjeket

Prof.Asc. Numila Kuneshka
Prof.Asc. Numila Kuneshka