Open Day, vizita stomatologjike falas dhe vizita ortodontike falas per femij dhe adult.
Keto vizita do te kryhen prane Klinikes Stomatologjike Universitare “Zoja e Keshillit te Mire” nga prof. Paola Cozza dhe stafi i saj, ne daten 3 Nentor nga ora 14:00-18:00, duke prenotuar ne nr e tel. 04 227 3294 ose ne adresen e emailit [email protected]