Dhurimet: pikëzat që kthehen në det

Për të bërë dhurime

Banka në Shqipëri: INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA
Royalty-free people clipart picture of diverse children holding hands and standing around the globe, on a white background.Kodi SWIFT:  USALALTR Adresa: Rr.ISMAIL  QEMALI  Nr. 27    TIRANA  ALBANIA
Llogaria: FONDAZIONE NOSTRA SIGNORA DEL BUON CONSIGLIO
C/C 30694935301 (Euro) – IBAN AL87208112040000030694935301
C/C 30694931802 (Leke) – IBAN AL82208112040000030694931802

Banka në Shqipëri: VENETO BANKA ALBANIA
Kodi SWIFT: ITSVALTR
Adresa: Blv.Deshmoret e Kombit, kullat binjake   TIRANA  ALBANIA
Llogaria: FONDAZIONE NOSTRA SIGNORA DEL BUON CONSIGLIO
C/C 11883 (Euro) – IBAN AL59204110550000000000011883
Banka në Itali: BANCA PROSSIMA
Llogaria: ASSOCIAZIONE VOLONTARI DOKITA
IBAN: IT36Q0335901600100000001058
Indicare la causale: Pro Fondazione NSBC

PER KONTAKTE DIREKTE
Presidenti i Fondacionit: p. Daniele Bertoldi, E-mail: [email protected]
Tel: +355 4 273 290, Fax: +355 4 273 291/2, E-mail: [email protected]

Një ndihmë tepër e rëndësishme për jetën e Universitetit të themeluar në vitin 2004 paraqesin dhe dhurimet që vijnë nga organizata apo persona si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Disa financime dalin në pah në pjesën tjetër të faqes web, kur është fjala për ndërhyrje më komplekse. Ja ku janë dhe dhurimet duke filluar nga ato më të fundit:

Novartis Albania (Tirana), Istituto Opere di Religione – Qyteti i Vatikanit, IDI Farmaceutici – Pomezia (Itali), Intesa Sanpaolo Bank – Tiranë (Shqipëri, Cassa Centrale BCC Nord Est – Trento (Itali), Prof. Romano Prodi – Bologna (Itali), Ark. Andrea Bonazza – Trento (Itali), Fondacioni Katolik i Sigurimeve – Verona (Itali), Shoqata e të Diplomuarve në Fakultetin e Farmacisë – Milano (Itali), Cesarino Bertoldi – si përkujtim – nga Toronto (Kanada), Shoqata “La Cattolica”  – Roma (Itali), Istituti Padre Monti – Arco (Itali), Imzot Luigi Bressan – Trento (Itali), Lions Club – Rovereto (Itali), Rotary Club   – Roma Olgiata (Itali), Rotary Club  – Acquaviva delle Fonti (Itali), Rotary Club  – Orbetello  (Itali)