Prane farmacise IDIAL mund te gjeni produkte kozmetike dhe dermokozmetike si antiakne, kunder strijave, produkte tonifikuese, produkte qe trajtojne problematika te ndryshme te fytyres dhe trupit. Ne saje te ketyre produkteve, eksperiences disa vjecare ne fushen e dermatologjise se bashku bejme te mundur qe kujdesi per fytyren, flokun dhe trupin tuaj te jete maksimal dhe efikas.