Rehabilitimi pediatrik prane Klinikes Universitare te Qendres se Rehabilitimit dhe Mjekesise Sportive “Zoja e Keshillit te Mire” kujdeset per parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive neuro- motore dhe sensoriale me origjine te trasheguar dhe te fituar gjate fazes se zhvillimit te femijes.

Rastet klinike qe trajtohen prane Qendres tone konsultohen here pas here nga mjeke dhe fizioterapiste italiane te specializuar ne pediatri, te cilet projektojne dhe ndjekin nje plan trajtimi te personalizuar per cdo femije.