Ne farmacine IDIAL behen pergatitje galenike ne baze te kerkesave te klientit dhe pershkrimit te mjekut si kremra, soluzione, pomada etj.
Keto pergatitje ose produkte ekzekutohen me profesionalizem dhe ne kohen me te shkurter te mundshme.