Evente

Festa liturgjike dedikuar Atë Luigi Monti-t

Fondacioni ZKM ka organizuar Festën Liturigjikë në datë 22 shtator 2017 ora 10.00. Kremtimi eukaristik do të mbahet pranë Kapelës Universitare.

Shtator 19th, 2017|Evente, Poliambulanca|0 Comments

Ne kujtim – Paolo Ruatti

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, lajmëron ndarjen nga jeta të Dr. Fratel, Prof Paolo Ruati, në Romë 31 Maj 2017.
Fratel Paolo Ruati ka punuar në Shqipëri si i pari Dekan i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit nga vitit 2004 deri në 2006 -ën dhe Rektor 2006 – 2014. Gjithashtu ka punuar për shumë

Maj 31st, 2017|Evente|0 Comments

Kirurgjia Ditore në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” II

Day Surgery apo kirurgjia ditore është shërbimi më i ri në Poliambulancën “Atë Luigji Monti”.
Por çfarë është kjo metodë, e cila po aplikohet sot në botën perëndimore?

Maj 11th, 2017|Evente|0 Comments

“Day Surgery” në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” I

Poliambulanca “Atë Luigji Monti”, struktura e parë e hapur nga Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë ofron shërbimet e saj për pacientët prej më shumë së 20 vitesh në Shqipëri.
Në një godinë të rikonstruktuar së fundmi në qendër të Tiranës, stafi i kualifikuar mjekësor i Poliambulancës operon në specialitete të ndryshme.
Një ndër shërbimet e fundit

Maj 4th, 2017|Evente|0 Comments

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë do të zhvillohet në datë 26 Prill 2017, në vijueshmëri të një tradite të përvitshme. Në këtë ditë, Fondacioni celebron Festën e Pajtores së tij, Zoja e Këshillit të Mirë e shpallur nga Këshilli i Ipeshkvinjëve shqiptarë në vitin 1895 si Pajtore e Shqipërisë.
Programi i Festës Së

Prill 14th, 2017|Evente|0 Comments

Universiteti Katolik ZKM në suplementin e gazetës italiane Sole 24 ore

“Larmishmëria e fakulteteve që i ofrohet maturantit është e madhe dhe përfshin programe studimi bachelor, master të shkencave dhe master profesionalë. Marrëveshjet “joint-degree” përfshijnë universitete të ndryshme italiane: Mjekësi, Odontoiatri, Infermieristikë dhe Fizioterapi me Universitetin e Romës 2 – Tor Vergata, Shkenca Ekonomike dhe Farmaci me Universitetin e Barit Aldo Moro, Shkenca të Aplikuara me

Korrik 6th, 2016|Evente|0 Comments

Panairi Medical Expo 2016

Qendra Spitalore Universitare ZKM mori pjesë në panairin Medical Expo 2016 që u zhvillua, nën kujdesin e Ministrisë së Shëndetësisë, në datat 8,9 e 10 qershor 2016 në ambjentet e Tirana Expo Center.
(fotot nga Tirana EXPO Centre)

Qershor 13th, 2016|Evente|0 Comments

Universiteti Katolik ZKM, anëtar i rrjetit ndërkombëtar të universiteteve katolike

Federata Ndërkombëtare e Universiteteve Katolike (ICFU), në mbledhjen e datës 6 qershor 2016 mbajtur në Paris, ka pranuar kandidaturën e Universitetit Katolik ZKM për t’u bërë anëtar i saj me të drejta të plota.
ICFU përbëhet nga më shumë se 219 universitete dhe institucione katolike të arsimit të lartë dhe ka për qëllim të nxisë zhvillimin

Qershor 9th, 2016|Evente|0 Comments

Certifikimi ISO 27001

Big News!!!
Fondacioni dhe Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” kane përmbushur me sukses implementimin e SMSI (Sistemi i Menaxhimit te Sigurise Informatike) duke u pajisur me certifikaten ISO/IEC 27001:2013: Per Menaxhimin e Sigurise Informatike.
Çfare eshte ISO?
ISO (International Organization for Standardization) eshte organizata boterore per hartimin dhe publikimin e standarteve nderkombetare ne fusha te ndryshme.

Qershor 8th, 2016|Evente|0 Comments

Festa e Fondacionit

Maj 3rd, 2016|Evente|0 Comments