Poliambulanca

Festa liturgjike dedikuar Atë Luigi Monti-t

Fondacioni ZKM ka organizuar Festën Liturigjikë në datë 22 shtator 2017 ora 10.00. Kremtimi eukaristik do të mbahet pranë Kapelës Universitare.

19 Shtator, 2017|Evente, Poliambulanca|0 Comments

Shpallje vend i lirë pune- Infermierë në Poliambulancën “Atë Luigji Monti”

Fondacioni ZKM ka shpallur proçedurat e seleksionimit me qëllim punësimin me kohë të përcaktuar të një infermieri/infermiereje.

14 Qershor, 2017|Poliambulanca|0 Comments

Alergologjia

“Kur sistemi imunitar i një personi njeh substancave të padëmshme në mjedis,  si të dëmshme, quhet alergji. Këto substanca njihen si alergen dhe gjenden pluhurin e shtepise, kafshët shtëpiake, polene, insektet, pleshtat, mykrat, ushqime dhe disa medikamente.
Alergjitë prekin rreth 1 në 4 njerëz gjate gjithe jetes se tyre. Ka shumë shkaqe të ndryshme të alergjisë

23 Maj, 2017|Poliambulanca|0 Comments

Sektori i shendetit prane polimbulances Atë Luigji Monti

Në vitin 1993, pas rrëzimit të regjimit komunist  dhe apelit të Papa Gjon Pali II  u bë e mundur  prania  në Shqipëri e Kongregatës fetare  “Bijtë e Zojës  së Papërlyer”, themeluar nga  i Lumi Luigji Monti, i cili krijoi në vendin Shqipo­njave një Fondacion, duke marrë emrin nga shenjtërorja e njohur kombëtare në Shkodër,  kushtuar

18 Shkurt, 2016|Evente, Poliambulanca|0 Comments

Prenotoni viziten tuaj Angiologjike!

Prenotoni viziten tuaj Angiologjike me Prof Dr. Edmond Kapedani

1. Trajtimi kompleks i variceve te gjymtyreve
2. Diagnoza dhe trajtimi kompleks i Trombozave Venoze
3 Trajtimi kompleks i Semundjeve te Arterieve
4. Doppler CW
5. Trajtimi kompleks i Kembes Diabetike
6. Trajtimi kompleks i Edemave te Gjymtyreve

Të kujdesemi për një trup të shëndetshëm dhe pamje të bukur!

18 Shkurt, 2016|Poliambulanca|0 Comments

Shtohen shërbimet e reja në Poliambulancën tonë

PËRGATITJE PËR Ezofago Gastro Duodeno Skopi (EGDS)
Për realizimin e  Ezofago Gastro Duodeno Skopisë (Fibrogastroskopia) pacienti duhet te paraqitet në ambulatorin e endoskopisë pa ngrënë dhe pa pirë (asgjë) prej të paktën 6 orësh dhe në vaktin e mëparshëm duhet të ketë konsumuar vetëm ushqime gjysem të lëngëshme ose të lëngëshme.
Nëse pacienti në kohët e fundit

18 Shkurt, 2016|Poliambulanca|0 Comments