Shoqata Italiane e Gjimnastikës Mjekësore SIGM në bashkëpunim me Qendrën e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive të Kompleksit Spitalor Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Kongresin e 58°-të Kombëtar me temë: “PATOLOGJITË E KOLONËS VERTEBRALE DHE TË LEGENIT “.Kongresi eshte i hapur per Mjek dhe Fizioterapist.