Evente

Çertifikata CILS

Më 5 qershor 2014 në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë, seli zyrtare e Provimeve CILS, është zhvilluar sezoni i parë i provimit të Çertifikatës Ndërkombëtare të Gjuhës Italiane.

Kanë marrë pjesë studentë universitarë, nxënës të shkollës 9-vjeçare  dhe nëpunës të rinj. Çertifikata CILS jep mundësi të reja studimi, punësimi dhe është një

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments

Kurs Kualifikimi “Menaxhimi i Institucioneve të Sistemit Shëndetësor”

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Rajonin e Toskanës dhe Unversitetin e Firences, organizon në datat 1-2-3 Korrik 2014 Kursin e Kualifikimit “Menaxhimi i Institucioneve të Sistemit Shëndetësor”.

Eventi formues zhvillohet në kuadrin e veprimtarisë së Observatorit të Sistemeve Shëndetësore të Ballkanit, në vijimësi  të raporteve tashmë të konsoliduara

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments

Vizita e Presidentit të Këshillit të Ministrave të Republikës së Italisë

Në datën 30 dhjetor 2014 Kryeministri i Italisë, Matteo Renzi, në kuadrin e një vizitë shtetërore, erdhi në Tiranë.

Në përfundim të Presidencës italiane të Bashkimit Europian, Kryeministri Renzi konfirmoi mbështetjen e fortë të Italisë për antarësimin e Shqipërisë në BE.

Gjatë pritjes zyrtare në Ambasadën Italiane, Renzi bashkëbisedoi me Atë Daniele Bertoldi-n, President i Fondacionit ZKM

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments