Evente

Universiteti Katolik ZKM, anëtar i rrjetit ndërkombëtar të universiteteve katolike

Federata Ndërkombëtare e Universiteteve Katolike (ICFU), në mbledhjen e datës 6 qershor 2016 mbajtur në Paris, ka pranuar kandidaturën e Universitetit Katolik ZKM për t’u bërë anëtar i saj me të drejta të plota.
ICFU përbëhet nga më shumë se 219 universitete dhe institucione katolike të arsimit të lartë dhe ka për qëllim të nxisë zhvillimin

9 Qershor, 2016|Evente|0 Comments

Certifikimi ISO 27001

Big News!!!
Fondacioni dhe Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” kane përmbushur me sukses implementimin e SMSI (Sistemi i Menaxhimit te Sigurise Informatike) duke u pajisur me certifikaten ISO/IEC 27001:2013: Per Menaxhimin e Sigurise Informatike.
Çfare eshte ISO?
ISO (International Organization for Standardization) eshte organizata boterore per hartimin dhe publikimin e standarteve nderkombetare ne fusha te ndryshme.

8 Qershor, 2016|Evente|0 Comments

Festa e Fondacionit

3 Maj, 2016|Evente|0 Comments

Konferenca “Cilësia e barnave dhe e drejta e shëndetit”

Me datë 13 Prill 2016 në orën 09.30, pranë Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të zhvillohet Konferenca “Cilësia e barnave dhe e drejta e shëndetit”.
Eventi organizohet nga Universiteti Katolik ZKM në bashkëpunim me Universitetin e Barit “Aldo Moro” dhe Urdhrin e Farmacistëve të Shqipërisë.
Do të diskutohet mbi tematikat e

18 Prill, 2016|Evente|0 Comments

Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë

Sipas traditës, të martën në datë 26 prill 2016 do të zhvillohet Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë.

Festa do të nisë në orën 17.00 me kremtimin  e Meshës së Shenjtë. Kremton Sh.T. Imzot Filippo Iannone, Delegat vikar për Kongregatën “Bijtë e Zojës së Papërlyes” dhe Zëvendësregjent i Dioqezës së Romës.

Eventi do të spostohet

18 Prill, 2016|Evente|0 Comments

Go Google

We are excited to announce that Foundation/Catholic University OLGC have moved their platform to Google Apps!
With Google Apps, we will gain the benefits of a robust and innovative feature set, the ability to access e-mail and calendar services from any Internet-connected computer.
And this is not just for our employers, but it is also for our

4 Prill, 2016|Evente|0 Comments

Sektori i shendetit prane polimbulances Atë Luigji Monti

Në vitin 1993, pas rrëzimit të regjimit komunist  dhe apelit të Papa Gjon Pali II  u bë e mundur  prania  në Shqipëri e Kongregatës fetare  “Bijtë e Zojës  së Papërlyer”, themeluar nga  i Lumi Luigji Monti, i cili krijoi në vendin Shqipo­njave një Fondacion, duke marrë emrin nga shenjtërorja e njohur kombëtare në Shkodër,  kushtuar

18 Shkurt, 2016|Evente, Poliambulanca|0 Comments

Ndihmesa per te semuret

“Këtu Kam dhënë zemrën time”
Kongregata e Bijve të Zojës së PaPërlyer
I lumi Atë Luigji Maria MontiThemelues i Kongregatës “Bijtë e Zo­jës së Papërlyer”
“I Lumi Luigji Maria Monti është njëfigurë e shkëlqyer e një laiku të shugu­ruar, e një fetari, e një apostulli dashurie,të cilin dashuria e zjarrtë për Marinë Zojën e Papërlyer e drejtoi t’i,

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments

Fjala e Atë Daniele Bertoldit

Sh. T. Bujar Nishani

President i Republikës së Shqipërisë

Sh. T. Mons. Rrok Mirdita,

Arqipeshkëv Metropolit i dioqezës Tiranë-Durrës

Vëlla Ruggero Valentini

Epror i Përgjithshëm i Kongregatës “Bijtë e Zojës së Papërlyer”

Vëlla Paolo Ruatti

Rektor i Nderuar

Në emër të Fondacionit që drejtoj, ju falënderoj të gjithë juve për praninë tuaj në këtë ngjarje të rëndësishme dhe për vëmendjen tuaj për këtë

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments

20 VJET FONDACION “ZOJA E KESHILLIT TE MIRE”

Rektori, Prof. Paolo Ruatti ka kënaqësinë t’Ju ftojë në Përurimin e Vitit Akademik dhe ne festen e Fondacionit:

Mesha e Shenjtë ora 10:00, Katedralja e Shën Palit

Ceremonia Zyrtare ora 12:00, Aula Magna

Me pjesëmarrjen e Eminencës së Tij

Kardinal Giuseppe Versaldi

President i Prefekturës së Çështjeve Ekonomike të Selisë së Shenjtë

18 Shkurt, 2016|Evente|0 Comments