Diplomuar ne Fizioterapi me note maksimale prane Universitetit Katolik “Zoja Keshillit te Mire” ne nentor 2014
Aktualisht ndjek Masterin Shkencor prane Universitetit Katolik “Zoja Keshillit te Mire”
Certifikuar ne kurset e meposhtme teoriko-praktike:
2012- Trajnim ne Terapine Manuale, , organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2013- Trajnim ne Terapinne Manuale, organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2014- Trajnim “Raporti ndermjet Fizioterapistit dhe Pacientit, mundesia per te rilindur” organizuar nga Consueling school “Soave sia il vento”, prane QRMS
2014- Trajnim ne Terapine Manuale, organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2016- Trajnim mbi Terapine Manuale “Immediate Best Balance Manipulative” zhvilluar nga fizioterapisti\osteopat japonez Atsushi Nakamura, God hand Master i shkolles “Seitai” ne Japoni
2016- Trajnim mbi Terapine Manuale baze sipas konceptit Robert Maigne, organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2017- Trajnim ne ablikimin e Kinesio Tape “Taping Dinamico” zhvilluar nga shkolla Italiane e Osteopatise “ASOMI”, prane QRMS
2017- Trajnim “Terapia Manuale tek Lombalgjia”, Zhvilluar nga Alberto Pennacchioni, prane QRMS
2017- Trajnim “Metoda Terapeutike ne Hidrokinesiterapi”, zhvilluar nga Caterina Gruosso, prane QRMS
Nga 2015 ne vazhdim Fizioterapist prane Qendres se Rehabilitimit dhe Mjeksise Sportive, “Zoja e Keshillit te Mire”
Nga 2017 ne vazhdim Tutor i praktikes se studenteve te Fizioterapise prane Qendres se Rehabilitimit dhe Mjeksise Sportive, “Zoja e Keshillit te Mire”
Ne sezonin fubollistik 2015-2016 Fizioterapist i Klubit te Futbollit Laci