Stafi

Dott. Erald Gjata

Diplomuar ne Fizioterapi prane Universitetit Katolik “Zonja Keshillit te Mire” ne nentor 2014.

Certifikuar ne kurset e meposhtme teriko praktike:

2012- Terapia manuale 1

2013- Terapia manule 2

2014- Terapia manule 3

2014- Trajtimi dhe riedukimi global i kolones

2014- Patologjite e mesit dhe te kolones

2015- Metoda Hakomi, organizuar ne Rome

2016- Immediate Best Balance Manipulative,organizuar nga ostepati japonez Atsushi Nakamura

2016- Asistent

20 Prill, 2017|Stafi|0 Comments

ERNESTO ALICICCO, PROFESORI ME DUAR TE ARTA

Profesor Ernesto Alicicco!
Ky është emri që të përmendin të gjithë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, kur kërkon të njohësh më tepër rreth fizioterapisë.
Natyrisht, në fillim mendon se do të takosh një mjek me shumë eksperiencë, por kur e takon nga afër Profesor Alicicco, të hapet një botë krejt e re, e panjohur.
I

19 Prill, 2017|Stafi|0 Comments

Francesko Comeni

Diplomuar ne Fizioterapi me note maksimale prane Universitetit Katolik “Zoja Keshillit te Mire” ne nentor 2014
Aktualisht ndjek Masterin Shkencor prane Universitetit Katolik “Zoja Keshillit te Mire”
Certifikuar ne kurset e meposhtme teoriko-praktike:
2012- Trajnim ne Terapine Manuale, , organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2013- Trajnim ne Terapinne Manuale, organizuar nga Associazione “CORPOREUS”
2014- Trajnim “Raporti ndermjet Fizioterapistit dhe Pacientit, mundesia

14 Prill, 2017|Stafi|0 Comments

Ensuela PRENGA

Diplomuar ne Fizioterapi prane Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” ne nentor 2009

Specializuar ne Fizioterapi Pediatrike prane Universitetit te Firenzes ne prill te 2013

Certifikuar ne kurset e meposhtme teoriko-praktike:

2011; “Hidrokineziterapia” organizuar nga Fondacioni Dokita dhe QRMS, Tirane,
2011; “Trajtimi i Piede torto, metodo Seringe” organizuar nga Qendra Spitalore Universitare Meyer, Firenze
2012; “ Demtimet obstetrike te

12 Prill, 2017|Stafi|0 Comments