Bazuar në Urdhrin Nr. 211 datë 01.04.2020, lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ju bëjmë me dije se në zbatim te këtij urdhri, klinika jonë do te qëndrojë e mbyllur deri në përfundim të gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

Urojmë më të mirën për ju dhe shprehim angazhimin për t’ju qëndruar pranë në këtë situatë emergjente si pasojë e përhapjes së COVID-19.

Gjatë gjithë kësaj periudhe, sic edhe ju kemi komunikuar më herët, mjekët tanë stomatologë janë cdo ditë online për t’ju ndihmuar me c’do këshillë dentare, nga e hena në të shtunë në orarin; 09.00-16.00