Staf Farmacia IDIAL

Romina Durri

Ka kryer studimet e larta gjate vitit 2009-2015 prane Universitetit Katolik Zoja e Keshillit te Mire, Fakulteti i Mjekesise, dega Farmaci, me rezultate te larta.
Ne perfundim te studimeve, i eshte nenshtruar provimit te shtetit duke e permbyllur ate me rezultate maksimale.
Duke analizuar imtesisht dieten ushqimore si dhe impaktin e semundjes tek individet e prekur, ka

24 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments

Anisa Murataj

Diplomuar ne vitin 2013 prane Universitetit Zoja e Keshillit te Mire, me rezultate shume te mira, duke marre keshtu titullin “DOTTORE MAGISTRALE IN FARMACIA “, titull ky i leshuar si diplome e dyfishte ne bashkepunim me Universita Degli Studi di Milano, Itali.
Kjo diplome i jep mundesine te punoje ne farmaci dhe industri farmaceutike brenda dhe

24 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments

Fatmira Kastrati

Diplomuar ne vitin 2010 prane Universitetit Katolik Zoja e Keshillit te Mire, Fakulteti i Mjekesise, dega Farmaci, me rezultate shume te mira, me titullin “Dottore Magistrale in Farmacia”, titull i leshuar si diplome e barasvleshme me “Università degli Studi di Milano”. Kjo diplome i jep mundesine te punoje ne farmaci dhe industri farmaceutike brenda dhe

17 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments