Diplomuar ne vitin 2013 prane Universitetit Zoja e Keshillit te Mire, me rezultate shume te mira, duke marre keshtu titullin “DOTTORE MAGISTRALE IN FARMACIA “, titull ky i leshuar si diplome e dyfishte ne bashkepunim me Universita Degli Studi di Milano, Itali.

Kjo diplome i jep mundesine te punoje ne farmaci dhe industri farmaceutike brenda dhe jashte vendit.
Ka mbrojtur temen e diplomes me teme “Coloranti dei capelli ed effetti avversi” me rezultate maksimale, ne fushen e kosmetikes te cilen deshiron ta avancoje ne te ardhmen me ane te nje Doktorature jashte vendit.

Ne vitin 2011 ka kryer praktiken profesionale ne nje prej farmacive me prestigjoze ne Milano “Farmacia Bovisa “, ku dhe ka marre eksperiece dhe njohurite e nevojshme.

Ka dhene Provimin e shtetit ne vitin 2013 ne Milano, Itali dhe eshte vleresuar me piket maksimale.
Anetare e Urdherit te Farmacisteve te Shqiperise.

Qe prej vitit 2013 ushtron profesionin si Farmaciste prane Farmaci IDIAL, pjese e Fondazionit Zoja e Keshillit te Mire, Tirane. Zoteron gjuhet, Anglisht, Italisht, Turqisht dhe nje nivel mesatar te gjuhes Gjermane. Pjesmarrese ne Seminare dhe Konferenca te ndryshme brenda dhe jashte Shqiperise.