Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare, pranë Universitetit Katolik ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Endodonti dhe Konservativë Dentare drejtuar nga Prof. Vito Malagnino dhe Prof. Vincenzo Campanella, pranë Dental Leader Corsi

Mjeke stomatologe në repartin e Endodontisë dhe Konservativës, pranë Klinikës Universitare ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Tutore e temave dhe praktikave studentore në lëndën e Endodontisë dhe Konservativës, pranë së njëjtës klinikë
Autore e publikimeve në nivel nacional
Profesioniste e lirë