Stafi i Qëndrës Stomatologjike

Prof. Filadelfo Coniglione

Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji me 110 e shkëlqyeshëm në Universitetin “Tor Vergata”, Romë dhe është specializuar me 50 e shkëlqyeshëm në Anestezi Reanimatore po në të njëjtin universitet.
Fituar konkursin e Doktoraturës në Mikrobiologji, Imunologji, Sëmundjet infektive, Transplant organesh dhe Patologjitë e lidhura pranë Universitetit të Mjekësisë dhe Kirugjisë “Tor Vergata”, Romë

Kryer Master në Odontoiatri

7 Qershor, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Ilir Gjoni

Mbaruar shkollen per teknik laborant (radiolog) ne vitin 1992 dhe fakultetin per teknik imazherist ne Universitetin e Tiranes ne 2014.
Ka punuar prej vitit 1992 deri me 2006 ne Qendren Spitalore te qytetit te Peshkopise. Prej vitit 2006 e tani punon si Teknik Radiolog ne Poliambulancen “At Luigji Monti”, ne rrugen e Kavajes. Nga viti 2011

1 Qershor, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Elona Hasanbelliu

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare, pranë Universitetit Katolik ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Endodonti dhe Konservativë Dentare drejtuar nga Prof. Vito Malagnino dhe Prof. Vincenzo Campanella, pranë Dental Leader Corsi
Mjeke stomatologe në repartin e Endodontisë dhe Konservativës, pranë Klinikës Universitare ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Tutore e temave dhe

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Vesna Osmanagiq

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar të Nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë të njëjtit universitet drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Specializante në Ortodonti në Universitetin e Tor Vergatës, Romë
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 3-mujor me specialitet Endodonti dhe Konservativ Dentare drejtuar

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Ada Kerci

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar i Nivelit të II në Ortodonti me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Mjeke stomatologe në repartin Konservativës dhe Endodontisë, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin e

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Blerina Rrapi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjeçar me specialitet Paradontologji nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrëse në kursin teorike-praktike 1- vjeçar me specialitet Paradontologji organizuar nga SIDP, Firence
Tutore e temave të studentëve dhe praktikave me studentët në lëndën e Paradontoligjisë, pranë

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Shefqet Mulla

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Pjesëmarrës në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Paradontologji drejtuar nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrës si referues në “Kongresin e IV Mbarë Shqiptar të Stomatologjisë”
Mjek stomatolog në repartin e Paradontologjisë dhe Protezë Dentare, pranë Klinikës

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Dott. Ermal Pashaj

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë me 110 pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Specializar në Kirurgji Oro-Maxilo-Faciale pranë Spitalit Universitar “Nënë Tereza”.
Doktorant në Universitetin e Romës “Tor Vergata”, Fakulteti i Mjekësisë, në “Mikrobiologji,

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Ervin Bojaxhi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata”

Pedagog në lëndën dhe praktikat e Protezës Dentare  si dhe pjesë Departamentit të Kirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”
Mjek stomatolog në repartin e Protezës dhe Kirurgjisë Orale pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Drejtor

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Franceska Vinjolli

Diplomuar në Odontoiatri dhe protezë dentare me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Univeristetit të Romës ‘Tor Vegata’ 2012-2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Aktualisht në proçes Specializimi në degën e Ortodontisë pranë të njëjtit Universitet në Romë

Pedagoge në

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments