Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar të Nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë të njëjtit universitet drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Specializante në Ortodonti në Universitetin e Tor Vergatës, Romë
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 3-mujor me specialitet Endodonti dhe Konservativ Dentare drejtuar nga Prof. Vito Malagnino dhe Prof. Vincenzo Campanella, pranë Dental Leader Corsi

Mjeke stomatologe në repartin e Endodontisë dhe Konservativës pranë Klinikës Stomatologjike Universitare Zoja e Këshillit të Mirë
Tutore e temave t
ë studimit dhe praktikave studentore në lëndën e Endodontisë dhe Konservativës, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare Zoja e Këshillit të Mirë’
Profesioniste e lirë