IMG_7152[1]Me datat 10 -11 Qershor Shoqata Europiane Kranio-Maxillo Faciale  dhe Shoqata Dentare Shqiptare organizuan ne Tirane Kongresin Nderkombetare te Kirurgjise OMF me teme: “Rikonstruksioni Oro-Maksilo-Facial”. Ky event pati nje rendesi te vecante ne aspektin shkencor dhe profesional, me pjesmarrjen e emrave me te njohur te kesaj fushe ne nivel nderkombetare.

Dr. Ermal Pashaj pjese e stafit te Universitetit “Zoja e Keshillit te Mire” ishte nje nder relatoret e ketij kongresi me temen “Rikostruksioni post onkologjik qaf-koke”.

Ky event  sherbeu si nje mundesi e mire ne shkembimin e eksperiencave klinike tek mjeket stomatologe.