Vijon nisma vullnetare mbi sensibilizimin e higjenes dentare dhe parandalimit te patologjive karioze. Klinika stomatologjike “Zoja e Keshillit te Mire” ne bashkepunim me Proff. Vincenzo Campanella, dhuron furca dhe pasta dhembesh per femijet e komunitetit Rome te Qendres “Don Bosko”. Qellimi i ketyre fushatave eshte ndergjegjesimi i femijeve per kujdesin e shendetit oral dhe parandalimin e patologjive karioze.