Prenotoni viziten tuaj Angiologjike me Prof Dr. Edmond Kapedani

1. Trajtimi kompleks i variceve te gjymtyreve
2. Diagnoza dhe trajtimi kompleks i Trombozave Venoze
3 Trajtimi kompleks i Semundjeve te Arterieve
4. Doppler CW
5. Trajtimi kompleks i Kembes Diabetike
6. Trajtimi kompleks i Edemave te Gjymtyreve

Të kujdesemi për një trup të shëndetshëm dhe pamje të bukur!