Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2012/2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Pjesëmarrëse në kursin 1-vjecar teoriko-praktik “Tecnica Straight-Wire”, Dr. Davide A. Mirabella, Milano

Specializuar  shkëlqyeshëm në Ortodonti pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2014-2016, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Pedagoge në lëndën e Ortodontisë dhe pjesë e Departamentit Bio-Mjekësor që nga shtator i 2015, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Mjeke stomatologe në repartin e Pedodontis dhe Ortodontisë pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”

Anëtare aktive e Shoqatës Ortodontike e Shqipërisë
Anëtare internacionale e SIDO
Autore e publikimeve në nivel nacional dhe internacional
Tutore e kursit klinik në Ortodonti me Dr. Arturo Fortini pranë Dental Leader Corsi në vitin 2015
Organizatore dhe tutore e kursit teoriko-praktik në Ortodonti pranë Klinikës Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” 2016-2017