Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2012/2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza

Specializuar shkëlqyeshëm në Ortodonti pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2014-2016, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Pedagoge në lëndën e Ortodontisë dhe pjesë e Departamentit Bio-Mjekësor që nga shtator i 2015, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Mjeke stomatologe në repartin e Pedodontis dhe Ortodontisë pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Anëtare aktive e Shoqatës Ortodontike e Shqipërisë
Anëtare internacionale e SIDO.
Autore e publikimeve në nivel nacional dhe internazional.
Tutore e kursit në ortodonci me Dr. Arturo Fortini pranë Dental Leader Corsi në vitin 2015
Tutore dhe një prej organizatoret e kursit teoriko-praktik në Ortodonti pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” 2016-2017