Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar i Nivelit të II në Ortodonti me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, drejtuar nga Prof. Paola Cozza

Mjeke stomatologe në repartin Konservativës dhe Endodontisë, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin e Endodontisë nga Dr. Filippo Cardiali Romë
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik për Ritrajtimet Dentare Dr. Fabio Gorni

Pjesë e repartit të Sedacionit Koshient me titullar Prof. Filadelfo Coniglione si dhe tutore e praktikave me studentët të këtij reparti