Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjeçar me specialitet Paradontologji nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrëse në kursin teorike-praktike 1- vjeçar me specialitet Paradontologji organizuar nga SIDP, Firence
Tutore e temave të studentëve dhe praktikave me studentët në lëndën e Paradontoligjisë, pranë së njëjtës klinikë
Profesioniste e lirë
Autore e publikimeve në nivel nacional