Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Pjesëmarrës në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Paradontologji drejtuar nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrës si referues në “Kongresin e IV Mbarë Shqiptar të Stomatologjisë”

Mjek stomatolog në repartin e Paradontologjisë dhe Protezë Dentare, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Tutor i temave të studimit dhe praktikave me studentët në lëndën e Paradontologjisë, pranë së njëjtës klinikë
Profesonist i lirë
Autor i publikimeve në nivel nacional