Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata”

Pedagog në lëndën dhe praktikat e Protezës Dentare  si dhe pjesë Departamentit të Kirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”
Mjek stomatolog në repartin e Protezës dhe Kirurgjisë Orale pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Drejtor teknik pranë kësaj klinike në periudhën 2012-2014
Profesionist i lirë
Autor i publikimeve në nivel nacional