Diplomuar në Odontoiatri dhe protezë dentare me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Univeristetit të Romës ‘Tor Vegata’ 2012-2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Aktualisht në proçes Specializimi në degën e Ortodontisë pranë të njëjtit Universitet në Romë

Pedagoge në lëndën e Ortodoncisë dhe pjesë e departamentit të Shkencave Mjekësore në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Mjeke stomatologe në repartin e Ortodontisë, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare ‘Zoja e Këshillit të Mirë’ prej vitit 2012
Drejtor Teknik pranë të njëjtës klinik nga viti 2014-2016
Anëtare aktive e Shoqatës Ortodontike të Shqipërisë
Anëtare internacionale e SIDO
Autore e publikimeve në nivel nazional dhe internacional
Pjesë e stafit organizativ të kursit pas-Universitar në Ortodonci pranë Qëndrës Spitalore Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”