fzkm

About fzkm

This author has not yet filled in any details.
So far fzkm has created 135 blog entries.

Open Day, vizita stomatologjike falas dhe vizita ortodontike falas per femij dhe adult.

25 Tetor, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Festa liturgjike dedikuar Atë Luigi Monti-t

Fondacioni ZKM ka organizuar Festën Liturigjikë në datë 22 shtator 2017 ora 10.00. Kremtimi eukaristik do të mbahet pranë Kapelës Universitare.

19 Shtator, 2017|Evente, Poliambulanca|0 Comments

Romina Durri

Ka kryer studimet e larta gjate vitit 2009-2015 prane Universitetit Katolik Zoja e Keshillit te Mire, Fakulteti i Mjekesise, dega Farmaci, me rezultate te larta.
Ne perfundim te studimeve, i eshte nenshtruar provimit te shtetit duke e permbyllur ate me rezultate maksimale.
Duke analizuar imtesisht dieten ushqimore si dhe impaktin e semundjes tek individet e prekur, ka

24 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments

Anisa Murataj

Diplomuar ne vitin 2013 prane Universitetit Zoja e Keshillit te Mire, me rezultate shume te mira, duke marre keshtu titullin “DOTTORE MAGISTRALE IN FARMACIA “, titull ky i leshuar si diplome e dyfishte ne bashkepunim me Universita Degli Studi di Milano, Itali.
Kjo diplome i jep mundesine te punoje ne farmaci dhe industri farmaceutike brenda dhe

24 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments

Trajtimi interceptiv tek pacientet ortodontik ne faze rritjeje

21 Korrik, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Fatmira Kastrati

Diplomuar ne vitin 2010 prane Universitetit Katolik Zoja e Keshillit te Mire, Fakulteti i Mjekesise, dega Farmaci, me rezultate shume te mira, me titullin “Dottore Magistrale in Farmacia”, titull i leshuar si diplome e barasvleshme me “Università degli Studi di Milano”. Kjo diplome i jep mundesine te punoje ne farmaci dhe industri farmaceutike brenda dhe

17 Korrik, 2017|Staf Farmacia IDIAL|0 Comments

VIZITA ORTODONTIKE FALAS

Klinika e Stomatologjisë “Zoja e Këshillit të Mirë” më 21 KORRIK ora 09:00 – 13:00 ofron:
VIZITA ORTODONTIKE FALAS, me mjekë stomatolog italo-shqiptar të specializuar në fushën e ortodontise.
Prenotoni Vizitën Tuaj!

17 Korrik, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Teknologjitë e reja pranë QSU “Zoja e Këshillit të Mirë” – Vizita falas me aparatura të fjalës së fundit në QRMS

Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive ka planifikuar vizita falas me specialistë nga spitali i Bolonjës, në Itali.
Vizita mjekësore përfshin: një vlerësim postural dhe një seancë terapeutike (në rast se nevojitet) me aparatura të fjalës së fundit dhe të vetmet e llojit të tyre në Shqipëri.
Aparaturat moderne, disa prej të cilave sapo kanë mbërritur në

20 Qershor, 2017|Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekesise Sportive|0 Comments

Shpallje vend i lirë pune- Infermierë në Poliambulancën “Atë Luigji Monti”

Fondacioni ZKM ka shpallur proçedurat e seleksionimit me qëllim punësimin me kohë të përcaktuar të një infermieri/infermiereje.

14 Qershor, 2017|Poliambulanca|0 Comments

Prof. Filadelfo Coniglione

Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji me 110 e shkëlqyeshëm në Universitetin “Tor Vergata”, Romë dhe është specializuar me 50 e shkëlqyeshëm në Anestezi Reanimatore po në të njëjtin universitet.
Fituar konkursin e Doktoraturës në Mikrobiologji, Imunologji, Sëmundjet infektive, Transplant organesh dhe Patologjitë e lidhura pranë Universitetit të Mjekësisë dhe Kirugjisë “Tor Vergata”, Romë

Kryer Master në Odontoiatri

7 Qershor, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments