fzkm

About fzkm

This author has not yet filled in any details.
So far fzkm has created 135 blog entries.

Ervin Bojaxhi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata”

Pedagog në lëndën dhe praktikat e Protezës Dentare  si dhe pjesë Departamentit të Kirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”
Mjek stomatolog në repartin e Protezës dhe Kirurgjisë Orale pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Drejtor

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Franceska Vinjolli

Diplomuar në Odontoiatri dhe protezë dentare me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Univeristetit të Romës ‘Tor Vegata’ 2012-2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Aktualisht në proçes Specializimi në degën e Ortodontisë pranë të njëjtit Universitet në Romë

Pedagoge në

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Evisi Beshiri Nastasi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2012/2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza

Specializuar shkëlqyeshëm në Ortodonti pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2014-2016, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Pedagoge në lëndën e

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Yllka Abazi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master universitar të nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë Universitetit të Romës “Tor Vergata” 2012/2013, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Pjesëmarrëse në kursin 1-vjecar teoriko-praktik “Tecnica Straight-Wire”, Dr. Davide A. Mirabella, Milano
Specializuar  shkëlqyeshëm në Ortodonti

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Stafi i Qëndrës Stomatologjike

30 Maj, 2017|Uncategorized|0 Comments

Alergologjia

“Kur sistemi imunitar i një personi njeh substancave të padëmshme në mjedis,  si të dëmshme, quhet alergji. Këto substanca njihen si alergen dhe gjenden pluhurin e shtepise, kafshët shtëpiake, polene, insektet, pleshtat, mykrat, ushqime dhe disa medikamente.
Alergjitë prekin rreth 1 në 4 njerëz gjate gjithe jetes se tyre. Ka shumë shkaqe të ndryshme të alergjisë

23 Maj, 2017|Poliambulanca|0 Comments

Kirurgjia Ditore në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” II

Day Surgery apo kirurgjia ditore është shërbimi më i ri në Poliambulancën “Atë Luigji Monti”.
Por çfarë është kjo metodë, e cila po aplikohet sot në botën perëndimore?

11 Maj, 2017|Evente|0 Comments

“Day Surgery” në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” I

Poliambulanca “Atë Luigji Monti”, struktura e parë e hapur nga Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë ofron shërbimet e saj për pacientët prej më shumë së 20 vitesh në Shqipëri.
Në një godinë të rikonstruktuar së fundmi në qendër të Tiranës, stafi i kualifikuar mjekësor i Poliambulancës operon në specialitete të ndryshme.
Një ndër shërbimet e fundit

4 Maj, 2017|Evente|0 Comments

Klinika e Stomatologjisë “Zoja e Këshillit të Mirë”, pjesë e emisionit “Në Shtëpinë Tonë” TCh

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe ekipi i mjekëve stomatolog punojnë me frymën e një dentistrie ekselente, duke ndjekur në mënyrë të vazhdueshme dhe kostante përditësimet profesionale, për të garantuar gjithmonë shërbime dentare cilësore dhe avanguarde.

2 Maj, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Dott. Erald Gjata

Diplomuar ne Fizioterapi prane Universitetit Katolik “Zonja Keshillit te Mire” ne nentor 2014.

Certifikuar ne kurset e meposhtme teriko praktike:

2012- Terapia manuale 1

2013- Terapia manule 2

2014- Terapia manule 3

2014- Trajtimi dhe riedukimi global i kolones

2014- Patologjite e mesit dhe te kolones

2015- Metoda Hakomi, organizuar ne Rome

2016- Immediate Best Balance Manipulative,organizuar nga ostepati japonez Atsushi Nakamura

2016- Asistent

20 Prill, 2017|Stafi|0 Comments