fzkm

About fzkm

This author has not yet filled in any details.
So far fzkm has created 135 blog entries.

Impiantologjia – zgjidhja në klinikën stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë”

6 Qershor, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Ilir Gjoni

Mbaruar shkollen per teknik laborant (radiolog) ne vitin 1992 dhe fakultetin per teknik imazherist ne Universitetin e Tiranes ne 2014.
Ka punuar prej vitit 1992 deri me 2006 ne Qendren Spitalore te qytetit te Peshkopise. Prej vitit 2006 e tani punon si Teknik Radiolog ne Poliambulancen “At Luigji Monti”, ne rrugen e Kavajes. Nga viti 2011

1 Qershor, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Ne kujtim – Paolo Ruatti

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, lajmëron ndarjen nga jeta të Dr. Fratel, Prof Paolo Ruati, në Romë 31 Maj 2017.
Fratel Paolo Ruati ka punuar në Shqipëri si i pari Dekan i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit nga vitit 2004 deri në 2006 -ën dhe Rektor 2006 – 2014. Gjithashtu ka punuar për shumë

31 Maj, 2017|Evente|0 Comments

Kurset e Formimit te vazhdueshem

QRMS –ja organizon Kurse Formimi që kanë për qëllim azhornimin e vazhdueshëm të fizioterapistëve shqiptarë me teknikat e reja dhe progreset në fushën e mjekësisë së rehabilitimit.
Kurset janë të njohura nga Ministria e Shënde- tësise dhe të akredituara pranë QKEV (Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim), zhvillohen nga profesorë të huaj me eksperiencë të gjatë në fushën e rehabilitimit dhe janë të hapur për të gjithë fizioterapistët dhe profesionistë të tjerë që punojnë në këtë sektor mjekësor.

Elona Hasanbelliu

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare, pranë Universitetit Katolik ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Endodonti dhe Konservativë Dentare drejtuar nga Prof. Vito Malagnino dhe Prof. Vincenzo Campanella, pranë Dental Leader Corsi
Mjeke stomatologe në repartin e Endodontisë dhe Konservativës, pranë Klinikës Universitare ‘Zoja e Këshillit të Mirë’
Tutore e temave dhe

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Vesna Osmanagiq

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar të Nivelit të II në Ortodonti me 110 e shkëlqyeshëm pranë të njëjtit universitet drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Specializante në Ortodonti në Universitetin e Tor Vergatës, Romë
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 3-mujor me specialitet Endodonti dhe Konservativ Dentare drejtuar

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Ada Kerci

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Master Universitar i Nivelit të II në Ortodonti me 110, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, drejtuar nga Prof. Paola Cozza
Mjeke stomatologe në repartin Konservativës dhe Endodontisë, pranë Klinikës Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin e

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Blerina Rrapi

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”
Pjesëmarrëse në kursin teoriko-praktik 1-vjeçar me specialitet Paradontologji nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrëse në kursin teorike-praktike 1- vjeçar me specialitet Paradontologji organizuar nga SIDP, Firence
Tutore e temave të studentëve dhe praktikave me studentët në lëndën e Paradontoligjisë, pranë

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Shefqet Mulla

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Pjesëmarrës në kursin teoriko-praktik 1-vjecar me specialitet Paradontologji drejtuar nga Dr. Marco Clementini, pranë Dental Try në Romë
Pjesëmarrës si referues në “Kongresin e IV Mbarë Shqiptar të Stomatologjisë”
Mjek stomatolog në repartin e Paradontologjisë dhe Protezë Dentare, pranë Klinikës

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments

Dott. Ermal Pashaj

Diplomuar në Odontoiatri dhe Protezë Dentare me 110 e shkëlqyeshëm, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë me 110 pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.
Specializar në Kirurgji Oro-Maxilo-Faciale pranë Spitalit Universitar “Nënë Tereza”.
Doktorant në Universitetin e Romës “Tor Vergata”, Fakulteti i Mjekësisë, në “Mikrobiologji,

30 Maj, 2017|Stafi i Qëndrës Stomatologjike|0 Comments