Qendra e Stomatologjise

VIZITA ORTODONTIKE FALAS

Klinika e Stomatologjisë “Zoja e Këshillit të Mirë” më 21 KORRIK ora 09:00 – 13:00 ofron:
VIZITA ORTODONTIKE FALAS, me mjekë stomatolog italo-shqiptar të specializuar në fushën e ortodontise.
Prenotoni Vizitën Tuaj!

Korrik 17th, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Impiantologjia – zgjidhja në klinikën stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë”

Qershor 6th, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Klinika e Stomatologjisë “Zoja e Këshillit të Mirë”, pjesë e emisionit “Në Shtëpinë Tonë” TCh

Klinika Stomatologjike Universitare “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe ekipi i mjekëve stomatolog punojnë me frymën e një dentistrie ekselente, duke ndjekur në mënyrë të vazhdueshme dhe kostante përditësimet profesionale, për të garantuar gjithmonë shërbime dentare cilësore dhe avanguarde.

Maj 2nd, 2017|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Nisme vullnetare

Vijon nisma vullnetare mbi sensibilizimin e higjenes dentare dhe parandalimit te patologjive karioze. Klinika stomatologjike “Zoja e Keshillit te Mire” ne bashkepunim me Proff. Vincenzo Campanella, dhuron furca dhe pasta dhembesh per femijet e komunitetit Rome te Qendres “Don Bosko”. Qellimi i ketyre fushatave eshte ndergjegjesimi i femijeve per kujdesin e shendetit oral dhe parandalimin

Qershor 29th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Kongresi

  Me datat 10 -11 Qershor Shoqata Europiane Kranio-Maxillo Faciale  dhe Shoqata Dentare Shqiptare organizuan ne Tirane Kongresin Nderkombetare te Kirurgjise OMF me teme: “Rikonstruksioni Oro-Maksilo-Facial”. Ky event pati nje rendesi te vecante ne aspektin shkencor dhe profesional, me pjesmarrjen e emrave me te njohur te kesaj fushe ne nivel nderkombetare.
Dr. Ermal Pashaj pjese e stafit te Universitetit “Zoja e Keshillit

Qershor 17th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Artikull shkencor i publikuar ne revisten European Journal of Paediatric Dentistry

Ky artikull shkencor  eshte publikuar ne  revisten European Journal of Paediatric Dentistry me autor Prof. Paola Cozza, dr. Evisi Nastasi, Dr. Franceska Vinjolli dhe Yllka Abazi.

Lexoni ketu te gjithe artikullin

Qershor 6th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Fushate sensibilizuese

Nisma e marre nga Klinika Stomatologjike “Zoja e Keshillit te Mire” bazohet ne nje fushate sensibilizuese me qellim edukimin,  diagnostifikimin dhe kurimin e problematikave dentare tek nje grup femijesh te Komunitetit Rom frekuentues te Qendres Sociale Don Bosko, Tirane. 

Gjate kesaj nisme femijet u istruktuan mbi metodat e duhura per larjen e dhembeve si dhe u keshilluan

Qershor 3rd, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Nisma vullnetare per permiresimin e shendetit oral

Me daten 22 maj 2016 Shoqata Dentare e Studenteve te Shqiperise me mbeshtetjen e Klinikes Stomatologjike dhe Universitetit Katolik ‘Zoja e Keshillit te Mire’ vijuan projektin ‘Per nje shendet Oral me te Mire’ prane shkolles se Repsit ne Lezhe. Ne kete iniciative moren pjese 13 studente te stomatologjis, te shoqeruar nga Dr. Yllka Abazi, ne te cilet 10 te

Maj 24th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Pjesmarrje aktive ne Eventet Shkencore te organizuara

Pedagoget dhe Mjeket e Klinikes stomatologjike kane qene aktive me prezencen e tyre ne komunikime shkencore pergjate gjithe eventeve te organizuara ne fushen e dentistrise per vitin 2015.
Numerohen nje sere eventesh ne nivel kombetare ku Klinika Stomatologjike eshte perfaqesuar si psh  Takimi I  II I Ortodonteve Shqiptare  , Kongresi Mbarekombetare Shqiptare e Stomatologjise, jashte Shqiperie

Maj 16th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments

Aplikimi i anestezise se thelle ne dentistri

Aplikimin i kesaj metode  perben nje avantazh ne trajtimet stomatologjike tek pacienti jo bashkepunues dhe  shpesh here perben te vetmen alternative per pacientet fobike ose me problematika si autizmi apo sindroma te ndryshme.

 

 

 

 

Maj 6th, 2016|Qendra e Stomatologjise|0 Comments