Impiantologjia – zgjidhja në klinikën stomatologjike “Zoja e Këshillit të Mirë”. Si të zëvendësojmë dhëmbët që kemi humbur?
Te ftuar prof. Filadelfo Coniglione dhe dr. Ermal Pashaj